ACİL KOMBİ SERVİSİ

Acil Kombi Servisi
 

 
Her evde ve iş yerinde bulunan elektronik veya beyaz eşya olarak ta geçen eşyalardan bir tanesi hiç kuşkusuz kombidir. Kombiler hem bulunduğunuz alanı ısıtmak için kullanılır, hem de sıcak su elde etmek için. Elektrikler olmadığı zamanda da bunlar olmayacağı için sorunlar yaşayabilirsiniz. Bunun yanı sıra kombilerinize düzenli bakım yapılmadığı zamanda da sıcak su veya sıcak bir ortam elde edemeyebilirsiniz. Firmamızda bulunan birimlerden bir tanesi acil kombi servisi olmaktadır. Bu birimde, kombileriyle basit veya zor, ne tür sorun olursa olsun yaşayan müşterilerimiz arayıp bizden yardım talep etmektedir.
 
Acil kombi servisi aslında, acil ve ciddi sorunlar yaşayan müşterilerin aradığı bir birimdir, fakat elbette her müşterinin sorunu kendisine göre acil olduğundan, acil kombi servisini arayarak, firmamızdan yardım talep edebiliyorlar. Kombilerle yaşanacak acil durumlar olarak ne olabilir, örneğin; gaz veya hava kaçakları veya sızıntıları. Malum kombiler doğalgaza da aynı zamanda bağlı olduğu için, herhangi bir gaz kaçağı veya sızıntısı söz konusu olabilir. Bunun yanı sıra hava tıkanıklığı veya borularda biriken kir ve pislikten dolayı kombinin tıkanması gibi durumlar olabilmektedir.
 
Acil kombi servisi biriminin arandığı, en acil olan durum, kombilerden sızabilecek olan gaz kaçaklarıdır. Bu sebeple bu tür sorunlarla karşı karşıya olan veya bu tür sorunların olduğunu düşünen müşterilerimize öncelikle kombiyi tümden kapatmasını söylemekteyiz. Bu tür sorunların ne kadar sürede daha büyük bir sorun yaratıp yaratmayacağı belli olmamaktadır. Bu sebeple ekibimiz adrese gelene kadar kombinin kapalı tutulmasını söylüyoruz. Sonrasında ise ekibimiz geldikten sonra, gerekli önlemler alınarak kombi açılır ve ne şekilde çalıştığı veya nerede arızanın olduğu tespit edilir. Bu tür sorunlar bazen maalesef bir günde çözülmeyebilir. Bu sebeple eğer buna benzer sorunlarla karşı karşıya kalırsanız, birkaç gün veya bir hafta kadar kombinizin olmayacağını bilmeniz gerekmektedir

AKN kombi olarak hizmet sağlamaktayız. Aşağıdaki telefon numaralarımız ile iletişime geçebilirsiniz.
  TEL: 0850 346 9770 
TEL: 0533 719 2554