Petek Yıkama Fiyatları

Kombi veya diğer kalorifer ısıtma sistemlerine bağlı olan peteklerin de düzenli olarak bakımlarının yapılması çok önemlidir. Petek temizleme, profesyonel yapılması gereken petek yıkama işlemi ile olur. Her firmaya değil, sadece bu alanda yetkin olan firmalara güvenmeniz gerektiğini altını çizerek belirtelim. Firmamıza bu noktada sonuna kadar güvenebilirsiniz. Kombi bakım ve arıza giderme, montaj işlemlerimizle birlikte, kapsamlı ve kesin sonuçlu petek temizleme işlemlerini de yapmaktayız. Firmamız hakkında bilgi almak, aynı zamanda hizmetlerimizi incelemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Referanslarımızı da inceleyebilirsiniz.

Petek yıkama hizmetlerimizde, kesinlikle sağlığı zararlı asit içermeyen özel temizlik malzemelerimizi ve cihazlarımızı kullanmaktayız. Elemanlarımız temizleme işlemlerinde son derece deneyimli ve yetkindir. Temizleme işlemlerini yaparken doğru yer tespit ederiz ve gerek evinizin, gerekse işyerinizin kirlenmesinin önüne geçeriz. Her petek için doğru usul ve zamanı ayırarak işlemleri yaparız. Bu şekilde kesin bir çözüm sunarız. Senelik şekilde peteklerinin temizliğini yaptırmanız, ısınma sistemlerinden yüksek verim almanızı ve tasarruf etmenizi sağlar. Özellikle cihaz sahiplerine önerimiz, peteklerini sistem çalışır durumdayken kontrol etmeleridir. Peteklerinizin üst kısmı ısınmakta fakat alt kısımları soğuk ise bu bir sorun var demektir. Hemen petek yıkama işlemleri konusunda bilgi almak için firmamızla iletişime geçmenizi öneririz.

Hem peteklerin temizlenmesi, hem de diğer bakım ve işlemlerinde her zaman deneyimli personelimizle sizinleyiz. Cihazlarınızın bakımı konusunda bilgi alabilirsiniz. Çağrı merkezimiz yetkili personelimizle her zaman yardımcı olmaya hazırdır. Randevu alma noktasında ise, esnek çalışma saatlerimizle en kısa sürede sizinle olacağız. Kendi araçlarımızla, gerekli tüm malzeme ve cihazlarımızı ve yeterli sayıda personelimizi alarak sizlere hizmet sunmaktayız. Dört dörtlük hizmetlerimizi, uygun ücretlerimizle yapmaktayız. Müşterilerimizin bütçesini de dikkate alarak ekonomik rakamlar sunmaktayız.

AKN kombi olarak hizmet sağlamaktayız. Aşağıdaki telefon numaralarımız ile iletişime geçebilirsiniz.
TEL: 0850 346 9770 
TEL: 0533 719 2554