Acil Klima Servisi

Acil Klima Servisi
 
Evlerde ve iş yerlerinde en çok kullanılan elektronik eşyalardan bir tanesi klimadır. Klimalar bulunduğunuz alanı yazın serin, kışın ise sıcak tutuyor. Bu sebeple birçok kişi kombiden ziyade klima kullanmayı tercih ediyor, fakat klimanızın ne kadar çok özelliği varsa veya ne kadar çok kullanılırsa, o kadar çok arıza vermeye veya sorun çıkarmaya meyilli olmaktadır. Bu sebeple, bu tür sorunlarla karşılaşmamanız için veya karşılaştığınız zaman size yardımcı olabilmek için firmamız bulunmaktadır. Acil klima servisi her gün telefonların susmadığı birimlerimizden bir tanesidir. Klimalardan yaşanan farklı sorunlardan dolayı müşterilerimiz her gün aramaktadır.
 
Klimalarda ne tür sorunlar yaşanabilir diye soracak olursanız; örneğin klima içerisinde biriken toz, kir, pislik ve hatta uçan haşerelerin ölüp içine düşmesi gibi birikintiler yüzünden klimanız çalışmayabilir. Klimanızda bulunan bazı parçalar eksilebilir veya bozulmuş olabilir. Klimanıza yıllık bakım yapmadığınız için çalışmıyor olabilir. Sadece elektrik akımında veya elektrik bağlantılarında sorun olabilir. Acil klima servisi gerektiren birçok farklı nedenler olabilir. Bu yüzden yıllık klima bakımı şarttır. Siz klimanıza ne kadar düzenli bakım yaptırırsanız, klimanız bir o kadar uzun yıllar size hizmet verecektir.
 
Bu her elektronik eşya veya beyaz eşya gibi düşünebilirsiniz. Ne kadar çok bakım ve temizliğini yaparsanız, o kadar çok size hizmet vermeye ve çalışmaya devam ediyor. Acil klima servisi firmamızın en fazla hareketli olduğu birimlerden bir tanesidir, fakat çoğu zaman çok basit sorunlardan dolayı müşterileri aradığı için, genellikle düzenli yıllık bakımının yapılması gerektiği konusunda tavsiyeler verilmektedir. Düzenli bakım klima gibi sürekli kullandığınız bir makine için çok önemlidir. Dıştan çok temiz görünebilir, fakat klimanın iç bakımının yapılması çok önemlidir. Bu sebeple düzenli klima bakımı için lütfen firmamızı arayın ve yardım için randevu talep edin.

AKN kombi olarak hizmet sağlamaktayız. Aşağıdaki telefon numaralarımız ile iletişime geçebilirsiniz.
TEL: 0850 346 9770
TEL: 0533 719 25 54