KLİMADA GERÇEK FİRMA

ACÄ°L KLÄ°MA SERVÄ°SÄ°
Klimalarınızda beklenmeyen bir sorunun oluşması durumunda hemen firmamızla iletişime geçiniz. Acil klima servisi hizmetlerimizle sizlerleyiz. Her mevsim, hem yaz, hem kış mevsimlerinde cihazlarınızın montajını, sökülmesini, rutin bakım ve servis hizmetlerini, tamir ve arıza giderme işlemlerini yapmaktayız. Acil durumlarda sorun çözümlerimiz de buna dahildir. Sorun çözümünde garantili hizmet sunan bir firmayız. Bir sene garantili olarak çözümlerimizi sizlere sunmaktayız. Acil bir durum çeşitli nedenlerle karşınıza çıkabilir. Komut vermenize rağmen cihazın açılmaması ya da kapanmaması, derece düşürmemesi, yükselmemesi, sıcaktan soğuğa ya da tam tersi geçmemesi, kumanda komutlarını almaması, aşırı gürültü yapması gibi nedenlerle şikayetiniz olabilir. Bu durumda ve karşılaştığınız, cihazın verim sunmasına engel olan her durumda firmamızla iletişime geçebilirsiniz.
Acil klima servisi hizmetlerimiz için online başvuru yapabilirsiniz. Durumun aciliyeti dikkate alınarak hemen iletişim kurulacaktır. Çağrı merkezinizden de acil kayıtlı başvurunuzu bırakabilirsiniz. Hemen geri dönüş yapılır. Şehrin, her yerine, merkezi ilçelerimizden uzak ilçelerimize kadar servis ağımız olduğunu belirtelim. Araçlarımız her destinasyona personelimizi taşımak için yeterlidir ve sizlere bu konuda ağırlık yüklemiyoruz. Adresinizde ekiplerimizi beklemeniz yeterlidir. Elemanlarımız ve malzemelerimiz sizden alınan şikayete göre belirlenir. Bir yedekparça ya da beklemeyen bir ekleme yapılması lazımsa hemen tedarik edilir. En ekonomik rakamlarla, en kısa sürede ve size bilgi verilerek işlemlerimiz yapılmaktadır.
Acil klima servisi çalışmalarımız, diğer tüm işlemlerimizde de uygun rakamlarımızla müşterilerimizi memnun etmekteyiz. Elektronik cihazların, özellikle klima modellerinin yüksek rakamları malum. Bu nedenle, bu cihazları mümkün olduğu kadar uzun süre ve yüksek verimde kullanmak çok önemlidir. Firmamızın katkılarıyla da cihazlarınızı uzun süre boyunca güvenle ve yüksek verim alarak kullanabilirsiniz. Yedek parça konusunda da firmamız orijinal parçaları kullanmaktadır ve bu da cihazların ömrünü uzatmaktadır

AKN kombi olarak hizmet saÄŸlamaktayız. AÅŸağıdaki telefon numaralarımız ile iletiÅŸime geçebilirsiniz.
  TEL: 0850 346 9770 
  TEL: 0533 719 2554